Trenger jeg egentlig en nettside? Dette spørsmålet dukker stadig opp fordi sosiale media også brukes i stor grad av  bedrifter. Svaret er JA. På nettsiden din er det du som EIER og og kontrollerer innholdet uten at det sosiale nettverket kan gjøre endringer eller slette noe av det som er publisert. Du blir funnet i søkemotorer og det er et effektivt verktøy for å markedsføre deg selv. En god nettside skaper verdi for kundene dine og bedriften. Jo bedre nettsiden er – jo flere kunder. Godt og relevant innhold er det viktigste. Honeybeedesign bruker WordPress. Systemet, skrevet i PHP, er verdens mest utbredte publiseringverktøy. WordPress benytter seg av en MySQL-database. WordPress brukes for å administrere innhold som oppdateres ofte, blogger, nettbutikker ol.

Når det kommer til brukervennlighet er ikke WordPress lett å slå. Det er enkelt å legge til/fjerne sider/produkter når selve strukturen er bygget. Du trenger ikke en hel avdeling som jobber med utvikling for å ha et fungerende nettsted fra dag til dag.

Her kan du altså spare utgifter. Du kan raskt være på nett med nye, fungerende og gode sider. Innhold du fyller sidene med er det viktigste. Det finnes utallige plug-ins og muligheter. Selv om WordPress er et enkelt verktøy, så bruk profesjonelle til å sette opp siden din. SEO, innholdsproduksjon og grafisk design, er eksempler på elementer som de færreste har egenkompetanse på. Nettsiden må fungere som den skal i alle funksjoner Profesjonell bistand fra erfarne fagfolk gir det beste resultatet.

Nettsiden din representerer DEG på nett, så den bør være så optimal som mulig. Når en nettside lages hos oss jobber vi etter denne oppskriften: Analysere (hva er formålet med nettsiden og mål), Planlegge (lage en sitemap struktur og finne egnet teknologi), Designe (finne visuell stil, wireframe og brukervennlighet), Innhold (tekst, foto/video, SEO), Utvikling (HTML eller wordpress), Teste (alt teknisk, browser kompabilitet, oppfyller den formålet)